استاندار گیلان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد؛ لزوم اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از طریق توسعه مشارکت های مردمی/ حمایت از بهبودیافتگان برای بازگشت سریع آنان به زندگی عادی/ پیشتازی مراکز مبارزه با اعتیاد گیلان در کشور، استمرار یابد
جارستان: استاندار گیلان اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر از طریق توسعه مشارکت های مردمی را از انتظارات خود از متولیان این حوزه عنوان کرد و گفت: تشکیل سمنهایی با محوریت موضوعات مبارزه با مواد مخدر، برای حمایت و صیانت از بهبودیافتگان، اشتغال و بازگشت آنان به زندگی عادی میتواند بسیار موثر باشد. به
جارستان: استاندار گیلان اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر از طریق توسعه مشارکت های مردمی را از انتظارات خود از متولیان این حوزه عنوان کرد و گفت: تشکیل سمنهایی با محوریت موضوعات مبارزه با مواد مخدر، برای حمایت و صیانت از بهبودیافتگان، اشتغال و بازگشت آنان به زندگی عادی میتواند بسیار موثر باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع عصر امروز (شنبه) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، اعتیاد را یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی، روانی، اجتماعی و اقتصادی قرن حاضر عنوان و بیان کرد: پیامدهای منفی اعتیاد، جامعه بشریت را تحت الشعاع قرار داده و مصرف مواد مخدر در تمام کشورهای دنیا، سیر صعودی دارد.
وی با بیان اینکه موضوع اعتیاد با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران و قرارداشتن در مسیر ترانزیت، همواره به عنوان چالشی اولویتدار مطرح بوده، افزود: باید موضوع آموزش و اقدامات فرهنگی به منظور پیشگیری و کاهش تقاضا در دستور کار باشد.
استاندار گیلان بر ضرورت استفاده از ظرفیت صدا و سیما در بخش اطلاعرسانی و آگاهی بخشی به جامعه تأکید و تصریح کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش علیرغم تعطیلی مدارس، از طریق بسترهای موجود در فضای مجازی، پیامهای آموزشی را به خوبی به دانش آموزان منتقل کرده است.
وی برخود جدی با قاچاقچیان و خرده فروشان را یکی از خواسته های جدی جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: اجتماعی کردن امر مبارزه از طریق توسعه مشارکت مردم، نخبگان، جوانان و تشکلهای مردم نهاد همواره مورد تأکید بوده و جزو انتظاراتم از متولیان این حوزه است.
دکتر زارع تشکیل سمنهایی با محوریت موضوعات مبارزه با موادمخدر را بسیار اثرگذار دانست و گفت: این اقدام برای حمایت و صیانت از بهبودیافتگان، اشتغال و بازگشت آنان به زندگی عادی میتواند بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به مناسبت پنجم تیرماه روز جهانی مبارزه با موادمخدر افزود: برنامههای این ایام متناسب با فضای کرونایی و با استفاده از بستر فضای مجازی و غیرحضوری پیشبینی شود.
نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت غربالگری معتادان متجاهر باتوجه به شرایط کرونا نیز تأکید و اضافه کرد: مراکز مبارزه با اعتیاد گیلان جزو پیشتازان و از زمره مراکز نمونه کشور محسوب میشوند که باید تلاش شود با روشهای علمی و کارشناسی همچنان این روند استمرار یابد.
وی در خاتمه سخنانش بر لزوم بیشتر شدن فعالیت های مددکاری اجتماعی و مشاورهای، تقویت امکانات و زیرساختهای موردنیاز در راستای مبارزه با موادمخدر به ویژه در مبادی ورودی و خروجی و نیز مرزهای دریایی و زمینی استان تأکید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰